Skip to main content

Therapie is..........

Geschreven op: 12 april 2021

.......................Ja, wat is dat eigenlijk?

Wanneer ga je nou eigenlijk naar een therapeut? En wat doet die eigenlijk? Omdat daar nogal veel verschillende beelden over zijn is het goed om daar eens nader naar te kijken.

Eigenlijk kun je naar een therapeut voor alles waarin je merkt dat je wél doet maar eigenlijk niet wilt. Dus je wilt bijvoorbeeld geduldig zijn, maar je raakt snel geïrriteerd. Je wilt blij zijn, maar je voelt je somber. Je wilt gelukkig zijn, maar je voelt je leeg. Je wilt sterk en zelfverzekerd zijn, maar je voelt je net een zacht en kwetsbaar ei. Je wilt graag loslaten, maar je blijft maar piekeren en denken. En ga zo maar door.

Wanneer eenvoudige tips of zelfhulpboeken bij jou niet helpen, dan is het goed om hulp te zoeken. Bij een coach of therapeut. Het is minder raar dan je denkt, ongeveer half Nederland ging je al voor. Dus wanneer jij voelt dat er meer in je zit, wanneer je gevoelens en gedachten hebt die je liever niet wilt, zoek iemand op die je hierbij kan helpen. Zodat jij gewoon jezelf kan zijn. Dat is wat je leert in therapie. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet. 

Als je dat wilt ben je van harte welkom www.praktijkreflaction.nl