Skip to main content
Ervaringen met praktijk Reflaction

Ervaring van Pieter

met Praktijk Reflaction

Ik ben heel dankbaar dat ik in therapie ben gegaan bij Rogier. Mijn valkuil is dat ik te veel overdenk en veel voel, maar daar geen ruimte voor gaf. Rogier laat mij bewust worden van wie ik ben en wat ik zeg. En daardoor vraagt hij regelmatig als ik aan het praten ben ineens: En wat voel je nou? En waar in je lichaam voel je dat? En is het een licht of juist een zwaar gevoel? Bam!

Ik heb al veel stappen gezet in persoonlijke ontwikkelingen, van trainingen tot coaches en psychologen. Bij Rogier is het de eerste keer dat ik heel diep ben gegaan en veel heb geleerd over mijzelf, mijn familiesysteem en m’n ware gevoelens daarbij. Dit heeft me veel inzicht gegeven, waardoor ik beter begrijp waar ik vandaan kom en met meer compassie kan kijken naar mijn verleden.

Ik heb geleerd om beter te voelen. Daarnaast heb ik ook geleerd om dingen te accepteren, die ik niet wilde accepteren. En door het wel te omarmen kwam er meer vrijheid. Ook heb ik ingezien dat dingen die ik normaal vond, eigenlijk helemaal niet normaal waren.

Ik ben heel blij met Rogier, ondanks dat hij ook soms super irritant is met al zijn vragen. Maar dan weet ik al, hij heeft gelijk. Rogier is relaxt en positief confronterend. Ik voel me echt gezien bij hem.

Voel je dat je vastzit, dat je iets op te lossen hebt en vind je het spannend? Begrijp ik. Maar neem die stap, neem contact op met Rogier. En ervaar al bij de intake, hoe Rogier werkt en wat alleen de intake je op kan leveren. Gewoon doen.

Pieter


Rogier Dijkstra - psychosociaal therapeut bij Reflaction

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Rogier Dijkstra - psychosociaal therapeut bij Reflaction

Vraag vrijblijvend een gesprek aan