Skip to main content
  • Rogier Dijkstra van Reflaction Praktijk voor lichaamsgerichte therapie

    Over Rogier

Werkwijze

Rogier Dijkstra

Mijn naam is Rogier Dijkstra (1974) oprichter van Reflaction en werkzaam als psychosociaal therapeut. Ik werk inmiddels al zeker zo’n jaar of 10 in het begeleiden van mensen.
Wat mij drijft is dat ik geloof in mensen; gewoon zoals je bent. En dat drijft mij in wat ik doe. Werken aan een stevig basisgevoel dat je niet perfect hoeft te zijn om wel heel erg o.k. te zijn. Ik word er gewoon heel erg blij van als mensen dat kunnen gaan ervaren.

In 2009 ben ik afgestudeerd als psychosociaal therapeut. Sindsdien heb ik de nodige nascholing, intervisie en supervisie gevolgd onder andere op het gebied van haptonomie, systemisch werken, coaching, weerbaarheid, lichaamsgericht werken en ontspanning. Inmiddels ben ik door de stichting RBCZ erkend registertherapeut.

Voordat ik mijn eigen praktijk ben gestart ben ik jarenlang onderdeel geweest van een multidisciplinair team waarin ik intensief heb samengewerkt met fysiotherapeuten, psychologen, bewegingsagogen, ontspanningstherapeuten en dergelijke. Binnen Reflaction komt deze manier van kijken, waarbij een verbinding wordt gelegd tussen denken en voelen samen. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt in verschillende adviesfuncties in zorg en onderwijs.

Mijn aanpak kenmerkt zich door vertrouwen, geduld en betrokkenheid. Ik ben soms confronterend en vind het belangrijk dat de pijnpunten duidelijk worden omdat dan pas gewerkt kan worden aan de oplossing. Verder kenmerkt mijn aanpak zich door humor, nuchterheid en geduld.

  • Rogier Dijkstra - psychosociaal therapeut bij Reflaction

    Vraag vrijblijvend een gesprek aan

  • Rogier Dijkstra - psychosociaal therapeut bij Reflaction

    Vraag vrijblijvend een gesprek aan