Skip to main content
  • Therapie Praktijk Reflaction Zwolle en Emmeloord

    Onrust en frustratie

    Leren omgaan met frustratie en hervinden van innerlijke rust.

Therapie bij onrust en frustratie

Je zit in een fase waarin je merkt dat je niet zoveel kunt hebben. Om het minste of geringste wordt je gefrustreerd en op de een of andere manier lukt het niet om nog het geduld op te brengen. Je hebt gewoon een kort lontje en ook al weet je dat die frustratie je niet helpt, het lukt je toch niet om rustig te blijven.

Op zoek naar verandering

Dat je soms gefrustreerd bent is natuurlijk normaal. Maar wanneer je dit niet meer weg gaat is er waarschijnlijk wat meer aan de hand. De oorzaak van al deze onrust is niet altijd helder of gemakkelijk te duiden. Toch is het, hoe dan ook, een signaal dat je zoekt naar verandering. Het is belangrijk om te onderzoeken wat dit precies is en hoe je dit vorm kunt geven.

Hervind je innerlijke rust

Bij Reflaction kan ik je helpen om weer innerlijke rust te vinden. Je kunt leren om je frustratie constructief in te zetten en om los te laten waar je geen invloed op hebt. Je kunt leren om krachtig in het leven te staan, zonder al teveel opgefokt te raken.

Als je dit wilt, dan ben je van harte welkom om te leren hoe jij weer regie krijgt op je stemming en je gemoedstoestand.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
of meld je aan

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
of meld je aan