Skip to main content
Therapie Praktijk Reflaction Zwolle en Emmeloord

Somberheid of depressie

Je staande houden in somberheid of depressie.

Therapie bij somberheid en depressie

Je hebt van die periodes dat het allemaal wat minder gaat. Het leven lijkt grijs en je kunt moeilijk de lichtpuntjes vinden. Je voelt je moe, somber of lusteloos en op de één of andere manier lukt het je niet meer om in beweging te komen. Je ploegt je misschien nog wel door de dag, maar haalt nergens meer energie of voldoening uit. En je betrapt jezelf steeds vaker op de vraag “waar doe ik het allemaal eigenlijk nog voor?”.

Hervind je levenslust en je positiviteit

Wanneer zo’n periode langer duurt of steeds weer terugkomt is het goed om daar wat mee te doen. Om te onderzoeken wat deze gevoelens veroorzaakt. En (vooral) om te zoeken naar de manieren die jouw weer energie teruggeven. Dat is niet altijd gemakkelijk en misschien heb je al van alles geprobeerd, maar zonder resultaat. De oorzaak van je somberheid is niet altijd duidelijk en zeker niet voor iedereen hetzelfde. Ook de aanpak is altijd iets persoonlijks. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Binnen Reflaction zoek ik met je mee wat voor jou werkt. Zodat jij je levenslust en je positiviteit weer kunt (her)vinden.

Ik kan je helpen

Om te kijken wat voor jou werkt is het nodig om zicht te krijgen op de onderliggende oorzaak en dynamiek wat deze gevoelens veroorzaakt. Wanneer dat helder(der) is, kun je bezig met de aanpak en leren hoe je meer regie krijgt op je gevoelens, energie en motivatie. Op die manier kan ik je helpen om weer wat meer licht te zien, ook op grijze dagen.

Wanneer jij zoekt naar meer lichtheid en energie in je leven dan ben je van harte welkom.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
of meld je aan

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
of meld je aan