Skip to main content
Therapie Praktijk Reflaction Zwolle en Emmeloord

Spanning en lichamelijke klachten

Op jouw manier weer rustig en ontspannen in je leven staan

Therapie bij spanning en lichamelijke klachten

Stress en spanningsklachten zijn misschien wel de meest voorkomende klacht op dit moment. Al die stress kan zich heel gemakkelijk fysiek uiten. Je voelt je dan bijvoorbeeld vaak onrustig, opgejaagd, je slaapt onrustig, voelt je verkrampt, je schouders doen regelmatig pijn of je voelt je benauwd. Ontspanningsoefeningen helpen niet meer en op de een of andere manier blijven de klachten maar terug komen. Zulke klachten kunnen zelfs chronisch worden.

Een zoektocht naar de oorzaak van je stress of onrust

Stress en spanning horen bij het leven. Maar soms is het teveel of duurt het te lang. Het klinkt natuurlijk gemakkelijk om dan ‘gewoon wat rustiger aan te doen’, maar de realiteit is vaak wat complexer dan dat. Het kan best een zoektocht zijn naar de oorzaak van je stress of onrust. Ook uitvinden hoe jouw energie weer gaat stromen ligt niet altijd voor de hand. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet.

Op jouw manier weer rustig en ontspannen in je leven staan

Bij Reflaction kan ik je hierbij helpen. In mijn manier van werken geef ik aandacht aan zowel de fysieke als de mentale aspecten van je vermoeidheid en spanning. Omdat je werkt vanuit de oorzaak ervaar jij hoe je op jouw manier rustig en ontspannen in het leven kunt staan.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
of meld je aan

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
of meld je aan