Skip to main content
  • Therapie Praktijk Reflaction Zwolle en Emmeloord

    Vermoeidheid en burn out

    Voor rust in je lijf en ruimte in je hoofd

Therapie bij vermoeidheid en burn out

Je bent gewoon moe. En ondanks dat je moe bent, slaap je niet goed meer. Of in ieder geval niet genoeg, want uitgeslapen voel jij je nooit. Je hoofd draait overuren en je lijf komt niet tot rust. Je vraagt je af wat er met je aan de hand is. Ben ik overspannen, burn-out of gewoon overwerkt? Een ding is zeker je wilt eigenlijk nog maar één ding ‘Rust!’

Rust alleen is niet genoeg

Rust is inderdaad belangrijk voor herstel van vermoeidheid. Maar rust alleen is vaak niet genoeg. Voor duurzaam herstel is het belangrijk om ook de oorzaak van het probleem op te lossen. Die oorzaak en de juiste oplossing is niet altijd even gemakkelijk te vinden. Juist bij (over)vermoeidheid gaat het vaak om een combinatie van factoren: zowel fysiek als mentaal.

Hervind je rust in je lijf en ruimte in je hoofd

Bij Reflaction help ik je om fysiek én mentaal te herstellen en rust te vinden. Daarbij kijken we uitgebreid naar de oorzaak van je vermoeidheid. Op die manier krijg je veel beter zicht op je energielekken en hoe je dit kunt voorkomen. Omdat je werkt vanuit de kern van het probleem, vind jij weer structureel ruimte in je hoofd en rust in je lijf!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
of meld je aan

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
of meld je aan