Skip to main content

Buitengewoon Energiek

Wordt gewoon weer jezelf.

Reflaction Training en workshops Buitengewoon Energiek

Wanneer je niet lekker in je vel zit voel je dit ook in je lijf. Je voelt je leeggezogen, bent onrustig, gejaagd en slaapt slecht. Of je schouders en nek zitten vast, je lijf voelt zwaar en in je hoofd gaat het maar door en door en door en door. Op de een of andere manier lijk je geen energie en geen ontspanning meer te kunnen vinden. Wanneer je daarvan af wilt dan is Buitengewoon Energiek iets voor jou.

Wordt bewust van jezelf

Buitengewoon energiek is een training van 7 dagdelen waarin je vooral fysiek aan het werk gaat. Je leert hoe je kunt ontspannen, hoe je los kunt laten en hoe jij je kracht of frustraties op een constructieve manier in kunt zetten. Je leert de signalen van lichaam herkennen en interpreteren. Je wordt je veel meer bewust van jezelf. Je ontdekt bijvoorbeeld waar jouw energielekken zitten en hoe je (weer) regie krijgt op je eigen rust en energie. Op die manier slaap je weer lekker, voel jij je energiek, kom je tot rust en word je weer 'gewoon jezelf'.

Deze training geef ik samen met Sandra de Olde van Leef Emmeloord

Ga met je lijf aan het werk

In de training ga je vooral met je lijf aan het werk. Toch is het écht wat anders dan sporten. Centraal staat steeds hoe jij je lijf, je gedrag en je gedachten kunt verbinden. Zo leer je hoe je de (subtiele) signalen van je lijf kunt herkennen en interpreteren. Per dagdeel gaan we aan de hand van een specifiek thema aan het werk. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn bijvoorbeeld ontspanning, loslaten, grenzen en kracht. Maar ook onderwerpen als adem, kwetsbaarheid, contact en openheid komen aan de orde. Door alle thema’s heen geven we vooral veel aandacht aan je energieniveau, waar dit bij jou blokkeert en hoe jij je energie kunt laten stromen.

De training

De training is opgebouwd uit inzichten, ervaringen en oefeningen uit de therapie, psychologie en sport. De training doen we (zoveel als mogelijk) buiten op onze locatie in Emmeloord.
We werken in kleine groepen. Op die manier houden we het persoonlijk en is er voldoende aandacht voor jou en jouw proces.
Voor wie?

Geschikt voor iedereen

De training is eigenlijk geschikt voor iedereen die meer regie op zijn/haar eigen energie wil krijgen. Wanneer je last hebt van terugkerende spannings- of vermoeidheidsklachten dan zou ik ook zeker meedoen.
Verder is deze training ook heel geschikt voor mensen die bezig zijn in een coaching- of therapeutisch traject en daarin merken dat aandacht voor lijf en/of energie belangrijk is.
Als laatste kan deze training je ook zeker helpen wanneer je worstelt met bepaalde chronische klachten en zoekt hoe je daar op een goede manier mee om kunt gaan.

Meer informatie over data, tijden en kosten vind je onder 'praktisch'

Heb je vragen of wil je meer informatie, bel me dan of vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.  

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
of meld je aan

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
of meld je aan