Skip to main content

Wat je lijf vertelt

Zo vind je ruimte in je hoofd en rust in je lijf.

Training en workshop Wat je lijf vertelt

Wat je lijf vertelt is een individueel traject van 5 sessies waarin je stilstaat bij je lijf. Met oefeningen, ademhaling en aanrakingen ontdek jij hoe je nog rust en ruimte kunt maken. Je ontdekt wat je lijf je te vertellen heeft en hoe je hiernaar kunt leren luisteren.

Loslaten en vasthouden

Je lijf draagt veel informatie met zich mee. Meer dan je soms door hebt. De mate van spanning en onrust ontdek je bijvoorbeeld in je manier van ademen, maar ook op de gespannen plekken in je lijf. Misschien ben jij je dit niet altijd bewust, want je kunt zo gewend zijn aan bepaalde zaken dat je ze niet meer als zodanig herkent. Juist dan is het de moeite waard om daar eens uitgebreid bij stil te staan. Op die manier ontdek jij nog meer over wie je bent, wat je los mag laten en wat je nodig hebt.

Zo vind je ruimte in je hoofd en rust in je lijf.

Ik maak hierbij gebruik van verschillende technieken en methodieken afkomstig uit de sport, therapie, haptonomie, ademhalings- en ontspanningsmethodieken en systemisch lichaamswerk. Zo krijg jij een heel breed beeld van alle aspecten van jezelf, ontdek jij wat je lichaam je vertelt en wat je te doen hebt om stevig en ontspannen in het leven te staan.
Dit traject is heel geschikt voor mensen die regelmatig last hebben van spanningsklachten, onrust, piekeren, hoofdpijn of benauwdheid. Het is ook zeker passend voor hulpverleners, coaches en therapeuten die zich meer willen bekwamen in het lichaamsgericht werken.

Heb je vragen of wil je meer informatie, bel me dan of vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.  

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
of meld je aan

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
of meld je aan